Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bogács linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Bogács képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: bogacs.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 66 db
Adrienn Vendégház

Adrienn Vendégház

Vendégházunk Bogács központjában található az erdő közelében, csendes nyugodt környezetben, a termálfürdőhöz közel. A vendégház 3 szobával rendelkezik, mely 9 fő fogadására alkalmas. A szobához zuhany és 2 db WC tartozik. Vendégeink kényelmét szolgálja a szobákhoz tartozó terasz, erkély és a szobák mindegyikében kábel TV, egy szobában DVD. Vendégeink önellátását biztosítja a teljesen felszerelt konyha kis étkezővel.

Ajánlatkérés bogácsi szállásoktól

Ajánlatkérés bogácsi szállásoktól

Keresse bogácsi szálláshelyét a szallaskeres.hu portál közel 2000 szállás ajánlata között. Az oldalon szűrhet régió, borvidék, tájegység alapokon, illetve a szálláshely kívánt felszereltsége alapján is. A kiválasztott szálláshelyektől közvetlenül és csoportosan kérhet szállás ajánlatot, melyre a szálláshely e-mailben fog válaszolni!

Akác vendégház

Akác vendégház

Bogácson az Akác Vendégház csendes, nyugodt környezetben a sportpályához, valamint pincesorhoz közel található. A szobákhoz fürdőszoba, wc, nagy nappali, kábel tv, jól felszerelt konyhatartozik amely 6-8 fő részére biztosítja a kellemes pihenést. Füves udvar, zárt parkoló, fedett terasz, valamint kerti sütési, főzési lehetőség várja az érkező vendégeket. Igényszerint pincelátogatást, borkóstolást szervezünk. A szálláshely elsősorban családok, baráti társaságok részére ideális.

Alabástrom Panzió Étterem

Alabástrom Panzió Étterem

A panzió Bogács legimpozánsabb épülete, mely Mezőkövesd felől közelítve, a főúton található. A panzió két szintjén 47 férőhely van. A vendégek részére 8 db 2 ágyas, 8 db 2+1 ágyas, 2 db 2+2 ágyas, fürdőszobás, tv-vel felszerelt szobák állnak rendelkezésre.

Amarilisz Vendégház

Amarilisz Vendégház

Az Amarilisz Nyaralóház Bogács frekventált, csendes helyén, 300 m-re az egész évben működő termálfürdőtől, 400 m-re a híres bogácsi borozósortól helyezkedik el. Szolgáltatások: - 25 m2-es fedett terasz kerti bútorokkal - bográcsozó, szalonnasütő -1100 m2-es park - zárt parkoló (bármennyi autó számára) A nyaralóház ára az ágyneműt , annak cseréjét, a víz-, gáz-, és elektromos áram költségét is tartalmazza.

Amigo Holiday

Amigo Holiday

Az Amigo Holiday minden évszakban várja vendégeit. Hidegben, melegben igazi kikapcsolódást nyújt a Miskolc - Tapolcai Barlangfürdő termálvize, a fürdő területén található szaunapark. Nagyszerű lehetőség ez arra, hogy gondtalanul pihenjünk, az idő pedig tökéletesen alkalmas egy kellemes kirándulásra, városnézésre. A Bükk tájai elkápráztatják a kirándulókat. Bogácsi apartmanjaink nyugodt, kellemes környezetben épültek, közvetlen közelünkben négy termálfürdő található: a bogácsi, demjéni, egerszalóki és mezőkövesdi, a fürdők szolgáltatásairól bővebb információt a wellness részben találnak.

Bandi Vendégház Bogács

Bandi Vendégház Bogács

Szeretne barátaival, családjával pihenni a Termálfürdőjéről híres Bogácson, mindezt úgy, hogy csak ismerősök vegyék körül, ne kelljen idegenekhez, vagy a tulajdonoshoz alkalmazkodni? Tiszta vendégházba szeret megérkezni és friss tiszta ágyneműben aludni? Nem szereti a kellemetlen meglepetéseket? Akkor Önnek ajánlom a Bogács üdülőövezetében található 10 fős önálló vendégházunkat, ahol tiszta szép környezetben töltheti szabadidejét. A vendégház március 10-től november 15-ig szívesen fogadja a nyaralni, kirándulni, és pihenni vágyó családokat, baráti társaságokat.

Bianka Apartmanház

Bianka Apartmanház

A Bianka Apartmanház Bogács egy csendes, nyugodt részén, mégis a falu központjához közel (mintegy tiz percnyi sétára) fekszik. Apartmanházunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az ideális legyen a szabadság és pihenés eltöltésére. Apartmanjaink kényelmesek, tiszták és jól felszereltek.

Bogács - Borvidék

Bogács - Borvidék

A Bükkaljai Borvidék 19 településén 15 hegyközség működik. Jelenleg Tibolddarócon van egy 4000 hl-es feldolgozó - palackozó a Mezei Pincészetben. Területe: 1688 ha Klíma: A Bükk vonulata észak felől védi a hideg szelektől, s kedvező mikroklíma alakul ki a déli, délnyugati lejtőkön. Talaj: Riolittufán kialakult fekete nyiroktalajok, barnaföldek és agyagbemosódásos erdőtalajok találhatók meg. A termőhelyi adottságok kiválóak. Pincék: Általában a kis pincékben oxidatív módon készítik a bort, de a fehér fajtáknál már a nagyobb pincészetek reduktív borokat, rose és barrique borok is készítenek. Bükkalja borai hasonlóak az egriekhez, de valamivel magasabb a savtartalmuk. A borok száraz és félszáraz minőségben készülnek, de az újabb fajtákból (Zengő) félédes borok is megtalálhatók.

Hirdetés
Bogács - hasznos információk

Bogács - hasznos információk

Hasznos információk Bogáccsal kapcsolatban. Bogács hivatalos szerveinek ügyfélfogadási rendje, címe. Polgármesteri Hivatal, Rendőrség, Orvosi rendelő, Postahivatal, Általános iskola, Óvoda, Polgárőrség főbb adatai, elérhetőségei. Bogácsi alapítványok, civil szervezetek.

Bogács - Hivatalos oldal

Bogács - Hivatalos oldal

Bogács Község hivatalos honlapja Bogács Dél-Borsod egyik legszebb települése, a Bükkaljai Borvidék központja. Egertől 16 km-re, Mezőkövesdtől 8 km-re fekszik a Bükk hegység kiszélesedő völgyében. Nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával, fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió kiváló üdülőközsége.

Bogács - nem hivatalos oldal

Bogács - nem hivatalos oldal

Bogács információs honlapja. Bogácsi szálláshelyek: apartman, panzió, vendégház A Dél-Bükki táj természeti szépsége, jó levegője a bogácsi Fürdő termálvízének gyógyító hatása, a hangulatos borospincékben kínált borok, az olaszrizling vidámító ereje, kulturális programjaink sokszínűsége, változatossága, élménygazdagsága és az itt élő emberek vendégszeretete is a kellemes itt tartózkodást, a jó pihenést, a gyógyulást és a vidám szórakozást szolgálja.

Bogács - országjáró

Bogács - országjáró

Magyarországi turisztikai portál. Magyarország turisztikai látnivalóinak listája, bemutatása. Turisztikai régiók, nevezetességek, települések bemutatása, programok, látnivalók ismertetése. Magyarországi várak és kastélyok, múzeumok, természeti értékek bemutatása. Bogács Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól 30 km-re, Egertől 18 km-re keletre található a Bükk-hegység kiszélesedő völgyében. A Hór és a Szoros-patak völgyének találkozásánál fekszik. Bogács a nemzetközi hírű termálfürdőjéről, valamint borkultúrájáról ismert.

Bogács - Szent Márton borrend

Bogács - Szent Márton borrend

Bükkaljai Borvidék. A Bükkaljai Borvidék minőségi borainak megismerése, megismertetése és érdekeinek képviselete. Minőségi palackos borok gyűjtése, tárolása, különös tekintettel a kiemelkedő évjáratokra. Muzeális borok gyűjtése, bemutatása. A borkezelés és kultúra (szőlőművelés, borászat) helyi hagyományainak megőrzése, ápolása, továbbfejlesztése. A kulturált borfogyasztás kialakítása és ápolása, az ún. pinceprogramok hagyományának megteremtése, színvonalas, vidám programokon keresztül a Bükkaljai Borfesztivál színvonalának emelése, a nemzetközi kapcsolatok ápolása, bővítése. A termőtáj szépségének, értékeinek széleskörű propagálása, a bor és a gasztronómia, valamint a bor és a művészetek kapcsolatának bemutatása.

Bogács a WikiPedian

Bogács a WikiPedian

Története A terület az őskor óta lakott, a 19. században újkőkori kőszerszámokat találtak itt. A települést 1248-ban említik először, Bogachi néven. A lakosság főként szőlőtermesztéssel foglalkozott. 1323-ban az egri káptalanhoz került. A török időkben elpusztult, és csak a 18. században népesült be újra. A II. világháború idején, 1944-ben kisebb harcok folytak a környéken. Az 1950-es években a térségben olajat kerestek, amit nem találtak, de a próbafúrások során termálvíz tört fel. 1959-ben épült az első medence, 1973-ban három újabb. 2000-től már hat medencével várja az idelátogatókat.

Bogács bemutatása

Bogács bemutatása

Bogácsi szálláshelyek. Bogács Dél-Borsod egyik legszebb települése. Bogács Dél-Borsod egyik legszebb települése. Egertől 16 km-re, Mezőkövesdtől 8 km-re fekszik. Nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával, fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió kiváló üdülőközsége. A Bükki Nemzeti Park közelsége, gazdag madár- és állatvilága, erdős tájai révén ragyogó alkalmat nyújt kisebb-nagyobb kirándulásokra, gyalogtúrákra a természetjáróknak, a téli sportok kedvelőinek, a horgászoknak és vadászoknak is lehetőséget kínál az év minden hónapjában.

Bogács címere

Bogács címere

Borsod megye településeinek címerei. Bogács teleülés címere. Bogács fürdőhelyéről ismert község Borsod-Abaúj-Zemplén megye déli részén, a Mezőkövesdi kistérségben. Miskolctól 30 kilométerre délnyugatra, Egertől 18 kilométerre keletre, Mezőkövesdtől 11 km-re északra található. Nevét az ószláv bogatu szóból eredeztetik. Jelentése: gazdag.

Tuti menü